Filters

Hide
List of results. Total number of results 6. There are 1 pages. The number of items per page 12.

Politici maken standpunt kenbaar

Willemstad - De leiders van de dertien politieke partijen die volgende week vrijdag, 30 september aan de Statenverkiezingen deelnemen, kregen gisteren tijdens het laatste politieke debat voor de verkiezingen, nog één keer de kans om hun standpunt over te brengen aan de Curaçaose gemeenschap
Language
Any
Publication Date
Country
Curaçao

Debat sust kijker in slaap

Willemstad - ,,Slaapverwekkend.” Dat was de reactie van veel kijkers die dinsdagavond het verkiezingsdebat met de titel ‘Debate 2016’ op tv volgden. De Curaçao International Financial Services Association (Cifa), die het debat organiseerde, sprak desalniettemin van een groot succes.
Language
Any
Publication Date
Country
Curaçao

Parliamentary Debate in Curaçao

The Curaçao International Financial Services Association (CIFA) has invited 13 political party leaders to take part in a parliamentary debate on September 20 to be broadcast live at 9:00 pm on Tele Korsou. For more information, please visit CIFA's website.
Date
Sep 20, 2016
Country
Curaçao

Politiek debat Cifa

Tijdens een persconferentie afgelopen vrijdag heeft de Curaçao International Financial Association (Cifa) een politiek debat aangekondigd, dat op 20 september in het World Trade Center (WTC) wordt gehouden
Language
Any
Publication Date
Country
Curaçao

Cifa organiseert politiek debat

Willemstad - De Curaçao International Financial Association (Cifa) organiseert op 20 september in het World Trade Center een politiek debat. Alle politieke partijen die meedoen aan de Statenverkiezingen van 30 september worden hiervoor uitgenodigd.
Language
Any
Publication Date
Country
Curaçao